Jongeren en overgewicht

Als jongere/puber kan er in korte tijd veel veranderen.  Je zit op de middelbare school, misschien heb je een bijbaantje, zit je ineens in een groeispurt, ga je veel vaker naar plekken waar allemaal lekkere dingen te koop zijn of ben je groot fan geworden van uitslapen en luieren. Allemaal dingen die er voor kunnen zorgen dat je lijf ineens er anders uit gaat zien. En soms gaat het eten of je gewicht dan net even niet zoals je wil.  

Als je niet op je gezonde gewicht zit als jongere, kan dat best onzekerheid geven.  Zeker als vriendinnen of vrienden alles lijken te kunnen eten zonder aan te komen. Veranderen of net iets anders doen als de rest kan nog best wel eens lastig zijn. Met de jongerenversie van de methode van Lekker Pûh!!! kan ik je op weg helpen.  Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag doen, maar ik ga je wel vertellen wat je kan helpen om naar je gezonde gewicht te komen.  Geen dieet, maar wel handvatten.  En ik help je vertrouwen op jezelf, want groeien naar een gezond gewicht kun je zelf doen, ook jij! 

Denk je dat kinder eetcoach Tilburg vooral voor kleinere kinderen is ? Dan heb je het mooi mis!  Er is een programma speciaal afgestemd op tieners zoals jij.  Niks geen kinderachtig gedoe, wel informatie op niveau en handvatten waar jij iets mee kan. Dus durf jij het aan om te komen relaxen bij Kinder Eetcoach Tilburg terwijl we ondertussen samen werken aan jou gezonde gewicht?