Ervaringen


Jade (10 jaar)

Ik ben in oktober 2020 begonnen bij Lekker Pûh Tilburg, bij Kristel. Het verliep allemaal erg goed! Ik ben in een klein half jaar bijna 10kg afgevallen, hierdoor voel ik me veel fijner. Ik heb er niet veel moeite voor hoeven doen, want ik kon door de koek -en snoepkaartjes van Lekker Pûh in het weekend gewoon iets lekkers eten. Ik ben blij dat het mij zo goed geholpen heeft, het is zeker een aanrader!

Ouders van Flo (8 jaar)

Begin 2021 kwamen we via onze Kinderfysio in contact met Kristel van Kinder Eetcoach Tilburg. We wisten ons geen raad omdat het maar niet wilde lukken om onze dochter Flo, na een zwaar traject met veel medicatie, op een gezond gewicht te krijgen.  Gelukkig gaf Kristel ons hele duidelijke en fijne tips. Zelfs Flo van 8 jaar snapt deze helemaal zonder onze hulp. Met een paar kleine aanpassingen lukt het nu wel om naar een gezond gewicht te groeien. We zijn er bijna! We houden ons vast aan de handvaten die Kristel ons heeft gegeven en als we haar hulp weer nodig hebben, kloppen we direct weer aan!

Moeder van Yuna (8 jaar)

Yuna sport meedere malen per week, we eten gevarieerd en gezond en toch kwamen de kilo's er op een gestaag tempo bij. Wat deden we verkeerd? Via de fysiotherapeute kwamen wij in contact met Kristel van Kinder Eetcoach Tilburg.  Op een leuke en ongedwongen manier legde ze Yuna (en ons) het belang van gezond eten en meer bewegen uit. Met net dat beetje meer informatie over gezonde voedingsstoffen is Yuna goed op weg naar een gezond gewicht! 

Algemene ervaringen van klanten:

  • Kinder Eetcoach Tilburg is heel open en toegankelijk, waardoor mijn zoon zich op zijn gemak voelt en het zelfs leuk vindt!
  • Op een leuke, begrijpelijk manier wordt alles aan het kind uitgelegd.
  • Kristel luistert goed, geeft tips en bij weerstand zoekt ze mee naar alternatieven.
  • Kristel benadert de kinderen op een positieve manier, ook als ze zich schuldig voelen als het minder gaat.