Vergoedingen en tarieven


De tarieven zijn als volgt:

Losse reguliere afspraken         59,50 euro (45 minuten)

Online consulten                       42,50 euro (30 minuten)

Pakketten

Naast een individueel traject op maat pakket biedt Kinder eetcoach Tilburg tevens pakketten aan voor begeleiding bij overgewicht:NIEUW: ouder kind programma

Steeds meer merk ik dat naast kinderen, ook moeders (of vaders) wat extra ondersteuning kunnen gebruiken op één of meerdere verschillende gebieden zoals:

- Zelf op weg naar een gezond gewicht

- Het op een fijne en makkelijke manier een gezonde leefstijl in het gezin inpassen

- Plannen van de gezonde gezinsmaaltijden op een makkelijkere manier

- Creëren van rust rondom maaltijden

- Inplannen van voldoende beweging en ontspanning voor jou als ouder in een drukke gezinssituatie

- Omgaan met weerstand bij opa/oma, ouder, broers/zussen of andere in de omgeving

- Samenwerken met je kind richting een gezonde leefstijl

Hiervoor start ik in januari met een nieuw programma: ouder-kind programma. Hierin bespreken we 1-op-1 , zonder kind erbij, waar je als ouder tegen aan loopt en ondersteuning bij kan gebruiken. Dit kan een persoonlijk dagmenu zijn, tips over maaltijdplanning, tips over hoe zelf in balans te blijven of extra handvatten en steun om als ouder om te gaan met gezond eten in een druk gezin of een beweegplan voor het hele gezin. Echt even 1-op-1 tijd voor jou als ouder, een luisterend oor en extra handvatten en tips.


Kinder eetcoach Tilburg is aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten waardoor de afspraken vallen onder de aanvullende verzekering.  Wilt u weten hoeveel u vergoed krijgt? Neem dan contact op met de verzekering of met mij.